# kesäkuvia

Tiistai 3.11.2015 klo 16:22 - Wilkkis

Phototastic-2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kesä, aurinko, liikunta, juoksu, pyöräily, loma, vapaa, syksy

# treenisyksy 363. päivä

Sunnuntai 18.10.2015 klo 20:32 - wilkkis

autumnrun.jpg
Kohta vuosi takana tiukkaakin tiukempaa treeni elämää (tai vähemmän tiukempaa, mutta enemmän liikkuvampaa eloa). Kesän aikana tuli saavutettua pyöräilyn tavoitepyykki, kun 1100 km tuli täyteen syyskyyn alussa. Ei voi olla kuin tyytyväinen itseensä. Muutama viikko sitten satsasin ekan kerran elämässäni uusiin juoksukenkiin, ja nyt pitää kyllä tunnustaa että aina välillä kannattaa hemmotella käpäliä. Juoksu ei ole koskaan sujunut näin keposesti. Kilot on karissu ja kunto kohentunut sitten viime syksyn.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: juoksu, treeni, syksy, kengät

#treenipäiväkirja 16. päivä

Tiistai 4.11.2014 klo 19:29 - Marko

endomondo.jpg
 
Liikkuminen on jotenkin paljon innostavampaa kun voi seurata omaa menemistään ja kehittymistään mobiilisovelluksen kautta. Eilen oli ensimmäinen kerta kun lenkille lähtö voitti pienen vesisateen. Jonkin sortin etappi sekin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ruoka, treeni, juoksu

#treenipäiväkirja 11. päivä

Torstai 30.10.2014 - Marko

Tämän illan lenkki sujui pikku pakkasessa mukavasti. Metsässä oli hiton pimeetä ja spooky olo. Tiukka treeniohjelma sisältää juoksulenkin kerran päivässä, siis joka toinen päivä, eikä koskaan sunnuntasin. Ruokailutottumukset pitää muuttaa. Enemmän salaattia ja vähemmän berliininmunkkeja. Kyllä se tätä etenee. Jouluherkkuja odotellessa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: juoksu

#treenipäiväkirja 10. päivä

Keskiviikko 29.10.2014 - Marko

Maanantaina tulikin noudatettua päivällä oikeanlaista ruokavaliota, mutta illemmalla poikettiin hiukan tiukasta ruokavaliosta ja käytiin nauttimassa kunnon kokoiset ABC wiinerit tyttären uuden auton kunniaksi. Aina löytyy syy herkutteluun. Lenkkeily jäi väliin jälleen, mutta ei suurempia omantunnontuskia. Päivä oli muuten niin loistava.

Tiistaina päästiinkiin taas normaaliin rytmiin ja tiukan ateriakurin lisäksi lähdettiin illalla ihan oikeasti juoksemaan ulkoilman raittiuteen. Jalat oli vieläkin kipeät edellisestä kerrasta, mutta kyllä ne kummasti siinä matkan aikana lopettivat suuremman vastustuksen ja meno olikin jo loppukilometreillä niin riemukasta kuin aloittelevalla juoksijalla nyt voi olla. 

Keskiviikko aamuna pohkeet ilmoittivat mielipiteensä eilisestä juoksusta. Muilta kuin ravinnon kohdalta päivä osoittautuukin näillä näkymin liikunnan kohdalla välipäiväksi. Vettä sataa ihan liian rankaksi jotta sinne viitsii lähteä liikkumaan ja kastumaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nälkä, juoksu

#treenipäiväkirja 6. päivä

Lauantai 25.10.2014 klo 18:38 - Marko

juoksukengat.jpg

Klo 11:00 Lauantai aamuna uudet vetimet päälle ja kannustuspyyntö naamakirjaan. 

Klo 18:00 Ihka ensimmäinen lenkkeily takana. 4,36 km 54 minuuttia. Ja kuolema tekee tuloaan. Pohkeisiin sattuu, reisiin sattuu, keuhkoihin sattuu, sydän jyskyttää itsensä rinnasta pihalle ja hikeä pukkaa enemmän kuin pienestä siasta. Miten voikin olla, että on päässyt kunto "hiukan" rappeutumaan. Kiitos personaltrainerille ettei matka keskeytynyt :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: juoksu