Hämeen Vasemmistoliiton syyspiirikokous Nastolassa 28.11.2009

Sunnuntai 29.11.2009 klo 22:25 - Marko

Eduskuntavaalitavoitteeksi otettiin kannatuksen nostaminen nykyisestä 8,3 %:sta 10 %:iin. Ehdokkaiksi ovat ilmoittautuneet Antti Holopainen Lahdesta, Aino-Kaisa Pekonen Riihimäeltä sekä Suvi Mäkinen ja Janne Nieminen Forssasta.

Terveydenhuollon maksuille saatava yksi maksukatto

Vasemmistoliitto vaatii terveydenhuollon maksuille yhtä maksukattoa. – Terveydenhuollon asiakasmaksut ja lääkekulut on saatava yhden maksukaton alle. Nykyinen maksukatto on liian korkea pienituloisille. Maksukatto tulee puolittaa, vaati Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakka puhuessaan Hämeen Vasemmistoliiton tilaisuudessa Nastolassa.

Puhakka perustelee terveydenhuollon yhtä ja nykyistä alhaisempaa maksukattoa mm. terveyserojen kaventamisella. – Kaikkein pienituloisimmat ja sairaimmat saavat muuta väestöä vähemmän hoitoa. Yksi syy ovat kohonneet asiakasmaksut ja terveydenhuollon muut kustannukset. Suomessa potilas maksaa hoidostaan itse huomattavasti enemmän kuin monissa muissa Euroopan maissa, toteaa Puhakka.


Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Vasemmistoliitto, häme

Syysrieha

Sunnuntai 30.8.2009 klo 22:37 - Marko

arhinmaki_paavo_s.jpgJanakkalan Vasemmistoliitto järjestää syysriehan sunnuntaina 6.9 klo 13.00 alkaen. Paikkana toimii Tuottajien maja, pirtintie 40, Virala.

Paikalla myös Vasemmistoliiton uusi puheenjohta Paavo Arhinmäki.

1 kommentti . Avainsanat: Vasemmistoliitto

Puoluevaltuuston kokousta seurataan reaaliajassa Twitterissä

Perjantai 26.6.2009 klo 16:48 - Marko

Vasemmistoliiton puoluevaltuuston valitessa puolueelle uuden puheenjohtajan lauantaina 27.6. on kokouksesta tarjolla reaaliaikainen seuranta osoitteessa http://twitter.com/vasemmisto.

Twitteristä voit seurata kokouksen edistymistä livenä klo 12.00. alkaen. Uuden puheenjohtajan nimi on tiedossa noin klo 14.00. Puheenjohtajavaalin ratkettua raportoidaan tuloksesta Twitteriin vain muutaman sekunnin viiveellä.

Twitteriin raportoidaan myös muun muassa puheenjohtajaehdokkaiden linjapuheiden sisällöstä, puheenjohtajapaneelista, pidetyistä puheenvuoroista ja tarvittaessa myös uuden varapuheenjohtajan valinnasta.

Seuranta päättyy noin klo 15.30. Virittäydy siis huomenna Twitter-taajuudelle osoitteessa http://twitter.com/vasemmisto!

1 kommentti . Avainsanat: vasemmistoliitto

puheenjohtajaehdokastentti netissä kiinnosti ihmisiä

Perjantai 26.6.2009 klo 12:00 - Marko

Vasemmistoliiton puheenjohtajaehdokkaat Paavo Arhinmäki ja Merja Kyllönen olivat eilen klo 18-20 avoimessa nettitentissä osoitteessa http://vuorovaikuta.org ja vastasivat kymmeniin kysymyksiin.

Yhteensä sivustolla vieraili yli 400 käyttäjää. Arhinmäelle esitettiin 61 kysymystä ja Kyllöselle 45 ja kummatkin puheenjohtajaehdokkaat vastasivat kaikkiin heille suunnattuihin kysymyksiin. Arhinmäen ja Kyllösen vastaukset pysyvät luettavina osoitteessa http://vuorovaikuta.org.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vasemmistoliitto

Omantunnon ääni

Tiistai 12.5.2009 klo 17:55 - Marko

aanesta7-6-2009.jpg

Omatuntokampanjalla Vasemmistoliitto muistuttaa, että puolueen linjaukset noudattavat ihmisten enemmistön omantunnon ääntä. Puolueen yleisjulisteessa on slogan ”Omatuntosi ajattelee kuten me.

Nyt on aika antaa ääni niille ehdokkaille, joita omatunto äänestäisi. Viime vuosina toteutettu politiikka on lisännyt ympäristöongelmia ja ihmisten välistä eriarvoisuutta. Ahneuden politiikka on ajanut maapallon myös historialliseen lamaan. Tätä politiikkaa ajaneet ihmiset ovat varmasti tunteneet omantunnon piston sydämissään toteuttaessaan näitä ratkaisuja.

Vasemmistoliiton eurovaalisivut löytyvät osoitteesta http://www.testaaomatuntosi.fi

Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi vaalikoneen kautta osoitteessa http://www.vasemmistoliitoneurooppa.fi

Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaat ovat vaalikampanjan ajan ja myös sen jälkeen omantunnon ääninä. Vasemmistoliiton tavoitteena eurovaaleissa on uusia puolueen meppipaikka. Vasemmistoliitolla on 20 ehdokkaan täysi lista, jossa on 10 miestä ja 10 naista.

Lue lisää www.vasemmistoliitto.fi

2 kommenttia . Avainsanat: vaalit, ehdokkaat, vasemmistoliitto