#polkupyöräilyä

Sunnuntai 19.6.2016 - Wilkkis

Aurinkoisena päivänä tulee välillä ajeltua ilman varsinaista määränpäätä. Matkan varrella oli pakko pysähtyä lapsuuden maisemiin. Puujoen sillalla Jokimaalla käytiin muksuina uimassa ja hurjimmat hyppäsivät sillalta jokeen. Kyseessä oli silloin kuitenkin se purettu vanha puinen silta, ei nykyinen uusi asfalttiversio. Vesikin oli muistaakseni kirkkaampaa muinoin, nyt se näyttää jotenkin samealta. Kylmempääkin se on nykyään. Maisemat ovat kuitenkin yhtä upeita. 

maisema.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: polkupyörä, Häme,

Hämeen Vasemmistoliiton syyspiirikokous Nastolassa 28.11.2009

Sunnuntai 29.11.2009 klo 22:25 - Marko

Eduskuntavaalitavoitteeksi otettiin kannatuksen nostaminen nykyisestä 8,3 %:sta 10 %:iin. Ehdokkaiksi ovat ilmoittautuneet Antti Holopainen Lahdesta, Aino-Kaisa Pekonen Riihimäeltä sekä Suvi Mäkinen ja Janne Nieminen Forssasta.

Terveydenhuollon maksuille saatava yksi maksukatto

Vasemmistoliitto vaatii terveydenhuollon maksuille yhtä maksukattoa. – Terveydenhuollon asiakasmaksut ja lääkekulut on saatava yhden maksukaton alle. Nykyinen maksukatto on liian korkea pienituloisille. Maksukatto tulee puolittaa, vaati Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakka puhuessaan Hämeen Vasemmistoliiton tilaisuudessa Nastolassa.

Puhakka perustelee terveydenhuollon yhtä ja nykyistä alhaisempaa maksukattoa mm. terveyserojen kaventamisella. – Kaikkein pienituloisimmat ja sairaimmat saavat muuta väestöä vähemmän hoitoa. Yksi syy ovat kohonneet asiakasmaksut ja terveydenhuollon muut kustannukset. Suomessa potilas maksaa hoidostaan itse huomattavasti enemmän kuin monissa muissa Euroopan maissa, toteaa Puhakka.


Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Vasemmistoliitto, häme