Vauhdikas päivä

Lauantai 25.10.2008 klo 0:15 - Marko

Sateesta ja viimasta huolimatta lämmin kahvi ja virkistävä mehu houkutteli mukavasti kiinnostunutta väkeä juttelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä perjantai iltapäivänä Turengin S-marketin edustalle. Kiireisen ostosreissun yhteydessä ihmisillä on kuitenkin aina hetki aikaa pysähtyä ja hengähtää tovi. 

Kolmen tunnin ulkotapahtuman jälkeen olikin vuorossa vaalibileet Tervakosken Torpan baarissa. Tapahtuma keräsi paljon nuorta ja varttuneempaa väkeä. Kiitokset siitä onnistuneen tiedotuksen organisoijille. Sisätilan lämpimässä keskustelukin kävi rattoisammin ja asioihin päästiin pureutumaan syvemmälle. On myös mukava keskustella rauhassa, kun ihmisillä ei ole kiire minnekään. Ulkotapahtumissa ihmiset kuitenkin useimmiten pysähtyvät vain ohimennen hetkeksi, kun taas on jo tarve rientää eteenpäin.

Lauantaina on viimeinen toritapahtuma Turengissa ja Tervakosken liikekeskuksessa. Ehdokkaita on paikalla kummassakin taajamaassa klo 9.00 alkaen. Vielä on siis hetki aikaa käydä keskustelemassa ja kyselemässä ehdokkaiden mielipiteitä ja aatoksia ennen vaalipäivän äänestystä.

Vaalityö on ollut näin ensikertalaisen näkökulmasta erittäin mielenkiintoista ja antoisaa. Mukana olevat ihmiset ovat innokkaita ja tekevät työtä täysillä. Muiden innokkuus on kannustanut kaikkia eteenpäin. Kaikkien yhteisten tapahtumien myötä on ollut mahdollisuus tutustua myös moneen uuteen ihmiseen ja löytää paljon uusia ystäviä. Janakkalassa asuu aktiivisia ihmisiä jotka ovat aidosti kiinnostuneita oman kunnan asioista ja ihmisistä jotka niistä tulevaisuudessa päättävät.

Sunnuntaina sitten vietetäänkin vaalivalvojaisia ja jännitetään miten käy.

Kiitokset tukijoukoille ja kannustajille, sekä hyvää vaalionnea kaikille ehdokkaille. 

1 kommentti . Avainsanat: vaalityö, kuntavaalit, 2008

Vaalinumero

Torstai 25.9.2008 klo 23:32 - Marko

Eilen nähtiin valokuvat ja tänään saatiin vaalinumerot. Numerokseni tuli 75, siis sama kuin syntymävuoteni. Eipä voisi paremmin oikeastaan onni suosia, jospa se olisi myös numero joka on helppo muistaa ja yhdistää minuun.

4 kommenttia . Avainsanat: kuntavaalit, 2008

Vaalikoneet

Maanantai 22.9.2008 klo 22:49 - Marko

Mutkatona apua ehdokkaiden mielipiteiden ja omien ajatuksien vertailuun tarjoaa monet vaalikoneet, joihin itsekkin olen käynyt ahkerasti jo vastaamassa. Kuten YLE, Hämeen Sanomat ja MTV3:n kunnallisvaalikone joka on jo avoinna. Sekä tietysti minut löytää Facebookista ja siellä olevasta Sosiaalisesta vaalikoneesta jossa käyttäjät voivat itse lisätä omia kysymyksiään ehdokkaille.

1 kommentti . Avainsanat: facebook, vaalikone, kuntavaalit, 2008