#treenipäiväkirja 17. päivä

Keskiviikko 5.11.2014 klo 18:45 - Marko


Se olis osapuilleen tasan vuosi siitä kun treenipäiviin valmistautuminen oikeastaan alkoi. Viime vuoden marraskuun alussa lopetin tupakanpolton ja kaikenlaisen alkoholilla läträämisen. 

Tupakan polton lopettaminen ei kuulosta järin vaikealta, eihän siiinä tarvi muuta kuin olla polttamatta. Tilalle löytyi sitäkin mukavampi ajanviete, syöminen ja uusi ystäväni jatkuva nälkä. Vuoden aikana mahalaukkua tulikin sitten venytettyä mukavasti ja painokin nousi uusiin lukemiin. Menneet 12 kuukautta toivat tullessaan 13,5 kg elopainoa tähän kroppaan lisää. Kiitos siitä herkkujen ja ystäväni jatkuvan nälän. Mutta ei se mitään, savuttelusta tuli päästyä eroon ja sehän se tavoite olikin. Nyt pitäisi vain saada hillittyä tämä painon nousu elikäs saada tämä ruho liikkeelle. Vatta ottaa vastaan kengännauhoja solmiessa ja kaikki kaapista löytyvät housut kiristävät niin, ettei viimenen nappi mene kiinni. Tai sitten kun menee niin istumaan ei uskalla edes yrittää.

Viinasta luopuminen ei tehnyt edes tuskaa. Riittää kun tarpeeksi läheltä näkee mitä se tekee ihmisille ja tuo tullessaan sitä käyttäville. Alkoholi ei tuo mukanaan kertakaikkiaan yhtään mitään mitä elämääni kaipaisin. Kuiva elämäntapa on tuonut tullessaan kyllä sellaisen piirteen, että ei oikeastaan jaksa juopuneita ihmisiä ympärillänsäkään. Känniset kun osoittautuvat useimmiten ääliökäyttäytyjiksi.

Treenitavoitteena on, että vuosi kun taas vierähtää, niin kävelyretki kauppaan ja takaisin ei enää vie maitohapoille ja vararengas vattan ympäriltä katoaa. 

Avainsanat: Terveys, Ruoka, nälkä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini